Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

Akár 12 hónap garancia


Vissza a kezdőlapra

Használt termékekkel foglalkozunk, ezért minden termékünkre alap garanciát vállalunk, mely 3 hónap. Ezen idő alatt megbizonyosodhatsz róla, hogy a termékek tökéletesen működnek -e.

Új termékeink esetében pedig 12 hónap.

Eladás előtt minden készüléket átvizsgálunk, tesztelünk. Olyan terméket nem adunk el, melyek bármi tiltás vagy korlátozás alatt állnak, nagyon szigorú átvizsgálási folyamaton esnek át termékeink, mielőtt eljutnak hozzád.

A használt termékeknél azonban előfordulhat, hogy alapos átvizsgálás után is később jelentkeznek előre nem látott hibák, a megnyugtatásodra illetve a későbbi költségesebb szervizelés elkerülése végett vásárolhatsz a termékhez plusz garanciát, mely sokkal kedvezőbb áron biztosítunk számodra, mintha később javításra küldenéd.

A garancián belül kijavítjuk a hibát és tovább élvezheted kedvenc készüléked.

Garanciális javításba nem tartoznak bele az újonnan keletkezett külsérelmi sérülések.

A termék megrenelésénél további plusz garanciákat tudsz vásárolni, melyekkel a 3 hónapot egészen 12 hónapra fel tudod emelni. Egyes termékeknél ez eltérő lehet, ezért a pontos árat mindig az aktuális termék oldalán fogod megtalálni.

Összefoglalva és hivatalos megfogalmazással tehát az általunk forgalmazott
● iPhone készülékekre beszerzési helytől és állapottól függetlenül 3 hónap,
● magánszemélyektől és más cégektől megvásárolt egyéb használt és “Nullperces” készülékekre 3 hónap,
● új kiegészítőkre 12 hónap,
● használt kiegészítőkre 3 hónap
szerviz garanciát vállalunk. Ezt minden esetben feltüntetjük a termékoldalon.

Minden Vásárlónk egyedileg számlát kap, mellyel igazolni tudja a vásárlás időpontját.

Az Eladó jótáll azért, hogy a pophone.eu portálon megrendelt termékek anyag- és gyártási hibáktól mentesek.

Az Eladó nem vállal jótállást azért, hogy a termékek üzemeltetése minden esetben folyamatos és hibamentes lesz.

Az Eladó bizonyos termékek esetén, külön a jogszabályban meghatározott jótállási időn túl is vállalhat jótállási kötelezettséget azzal, hogy az ilyen, jogszabályban meghatározott időn túli jótállással értékesített termékek körét, illetve a jogszabályban meghatározott időn túli jótállás feltételeit maga határozza meg.

Az Eladó ellátja az értékesített termékek 1959. évi IV. törvény (Ptk), illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 117/1991. (IX.10.) Korm. rendelet szerinti szavatossági és jótállási (garancia) javítását.

Az Eladó az e pont szerinti szerviz tevékenységét a saját szervize útján látja el.

Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy jótállási és szavatossági feltételeit a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül, a jogszabályoknak megfelelően bármikor módosítsa, vagy kiegészítse.

Egyéb jótállások (garanciák) kizárása:

A fentiek szerint vállalt jótálláson kívül, illetve a termékekhez nyújtott jótállásról szóló leírásokban foglaltak kivételével, az Eladó semminemű egyéb jótállást nem vállal.