❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️

Akár 24 hónap garancia


Vissza a kezdőlapra

Használt termékekkel foglalkozunk, minden termékünkre alap garanciát vállalunk, mely 12 hónap. Ez tovább bővíthető 24 hónapra is.

Új termékeink esetében is alap 12 hónap garancia áll rendelkezésre.

Eladás előtt minden készüléket átvizsgálunk, tesztelünk. Olyan terméket nem adunk el, melyek bármi tiltás vagy korlátozás alatt állnak, nagyon szigorú átvizsgálási folyamaton esnek át termékeink, mielőtt eljutnak hozzád.

A használt termékeknél azonban előfordulhat, hogy alapos átvizsgálás után is később jelentkeznek előre nem látott hibák, a megnyugtatásodra illetve a későbbi költségesebb szervizelés elkerülése végett vásárolhatsz a termékhez plusz garanciát, mely sokkal kedvezőbb áron biztosítunk számodra, mintha később javításra küldenéd így akár 2 éven keresztül is biztonságban tudhatod a készüléked. Egyes termékeknél ez eltérő lehet, ezért a pontos árat mindig az aktuális termék oldalán fogod megtalálni.

A garancián belül kijavítjuk a hibát és tovább élvezheted kedvenc készüléked.

Garanciális javításba nem tartoznak bele az újonnan keletkezett külsérelmi sérülések. További garancia vesztéssel jár a folyadékkal való érintkezés is.

Ázás, törés, repedés vagy erősebb külső sérülések tehát garancia vesztéshez vezetnek, illetve ha bármilyen másik szerviz nyitja ki a készüléket rajtunk kívül.

Amennyiben garanciaidőn belül bármilyen hibás működést észlelsz, a készüléket ne vidd el másik szervizbe, mert garancia vesztéssel jár. Sajnos nem tudhatjuk, hogy a szerviz, ahova készüléket vitted, milyen hozzáértéssel nyúlt a telefonodhoz.

Minden Vásárlónk egyedileg számlát kap, mellyel igazolni tudja a vásárlás időpontját.

Az Eladó jótáll azért, hogy a pophone.eu portálon megrendelt termékek anyag- és gyártási hibáktól mentesek.

Az Eladó nem vállal jótállást azért, hogy a termékek üzemeltetése minden esetben folyamatos és hibamentes lesz.

Az Eladó bizonyos termékek esetén, külön a jogszabályban meghatározott jótállási időn túl is vállalhat jótállási kötelezettséget azzal, hogy az ilyen, jogszabályban meghatározott időn túli jótállással értékesített termékek körét, illetve a jogszabályban meghatározott időn túli jótállás feltételeit maga határozza meg.

Az Eladó ellátja az értékesített termékek 1959. évi IV. törvény (Ptk), illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 117/1991. (IX.10.) Korm. rendelet szerinti szavatossági és jótállási (garancia) javítását.

Az Eladó az e pont szerinti szerviz tevékenységét a saját szervize útján látja el.

Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy jótállási és szavatossági feltételeit a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül, a jogszabályoknak megfelelően bármikor módosítsa, vagy kiegészítse.

Egyéb jótállások (garanciák) kizárása:

A fentiek szerint vállalt jótálláson kívül, illetve a termékekhez nyújtott jótállásról szóló leírásokban foglaltak kivételével, az Eladó semminemű egyéb jótállást nem vállal.