Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

Jár garancia a termékekhez?

Alapjáraton 3 hónap garanciát adunk a használt termékeinkhez (ezen idő alatt megbizonyosodhatsz róla, hogy a termékek tökéletesen működnek-e), de vásárolhatsz további 3, 6, vagy 9 hónapot is! Ez azért jó neked, mert így sokkal kedvezőbb az ára, mintha később javításra küldenéd.
Új elektromos termékek (kiegészítők) esetén a garanciaidő 12 hónap.

Mire vonatkozik a garancia?

A készülék minden belső funkciójára vonatkozik az általunk adott garancia. Garanciális javításba nem tartoznak bele az újonnan keletkezett külsérelmi sérülések!

Mi vezet garancia vesztéshez?

Ázás, törés, repedés vagy erősebb külső sérülés garancia vesztéshez vezet, illetve ha bármilyen másik szerviz nyitja ki a készüléket rajtunk kívül.

Amennyiben garanciaidőn belül bármilyen hibás működést észlelsz, a készüléket ne vidd el másik szervizbe, mert garancia vesztéssel jár. Sajnos nem tudhatjuk, hogy a szerviz, ahova készüléket vitted, milyen hozzáértéssel nyúlt a telefonodhoz.

Hogyan tudok plusz garanciát vásárolni?

Ez nagyon egyszerű, mivel minden termék esetében a termék megrendelésénél tudod megadni, hogy hány hónap plusz garanciát szeretnél megvásárolni.

Miért jó nekem a plusz garancia megvásárlása?

A használt termékeknél sajnos előfordulhat, hogy alapos átvizsgálás után is később jelentkeznek előre nem látott hibák. A megnyugtatásodra, illetve a későbbi költségesebb szervizelés elkerülése végett vásárolhatsz a termékhez plusz garanciát, melyet sokkal kedvezőbb áron biztosítunk számodra, mintha később javításra küldenéd.

Más kérdésed lenne?

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, úgy írj nekünk levelet!