Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

Mi az a kupongenerálás?

Kuponokról már biztosan hallottál. Kapsz egy kódsorozatot betűkből és számokból, amit fel tudsz használni a vásárlásod folyamán és általában kedvezményeket vagy promóciós ajándékokat kapsz.

Ez a rendszer a PoPhone- nál is így van egy új kiegészítéssel. Te is tudsz generálni kuponkódot, tehát lesz egy saját egyedi kódod (betűkból és számokból) amit odaadhatsz másoknak.

Generálj kódot a haverodnak, barátodnak, családodnak, ismerősnek, bárkinek és kedvezményesen várásolhat ezáltal a www.pophone.eu oldalán.

Hogyan tudom aktiválni a kupongenerálást?

Első és legfontosabb lépés, hogy regisztrálj a www.pophone.eu weboldalán és töltsd ki a profilod oldalán az összes kérdést.
Amennyiben ezt megtetted automatikusan aktív lesz számodra a kupongenerálás.

Hol találom a kupongenerálást az oldalon?

Két helyen is megtalálod, a főoldalon ha lejebb görgetsz illetve a főoldali lenyíló menüben.

Milyen kedvezmény jár a kupongenerátorral?

A kupongenerátorral generált kód egyedi és meghatározott időnként változik a kedvezmény mértéke, hogy ne legyen unalmas.
Pl.: egyik esetben csak apple termékekre 5000 ft kedvezményt adunk, máskor pedig a fülhallgatókra, azaz a kiegészítőkre adunk kedvezményt, vagy épp ingyenes szállítási lehetőséget, vagy extra ajándékot.
Erről mindig találsz tájékoztatót a weboldalunkon a kupongenerátor menüben.

Felhasználhatom az általam generált kuponkódomat?

A kupongenerátort ajánlói rendszerünk bővítésére találtuk ki, ezért a saját profilodból nem használhatod fel, ellenben senki nem tiltja, hogy a haverod által küldött kuponkódot Te használd fel:)

Meddig érvényes a kódom?

A kupongenerátor által generált kód folyamatosan aktív , a mögötte álló kedvezmény az, ami változik a promócionkon belül. A kampányra adott intervallumot kell figyelned.
Egy adott kedvezmény minimum 30 napig érvényes.

Hol nézhetem meg a kupongenerátor kedvezményeit?

Menüből kattints a kupongenerátor feliratra, ott mindig az aktuális kuponokat találod majd érvényességi idővel.

Miért jó nekem, ha generálok egy csomó kupont a haverjaimnak?

Bízunk benne, hogy kedvezmények és kuponok nélkül is ajánlanád a PoPhone webshopját az ismerőseidnek, és mivel ez számunkra szuper hír, valamint nagyon kedves gesztus tőled, szeretnénk cserébe valamit adni is számodra. Mindenképp díjazni fogjuk azt, akinek a legtöbbször használják fel a kuponkódját.

A haverok pedig örülnek az általad küldött kedvezménynek, amit vissza is tudnak neked adni. Mi pedig több megelégedett ügyfelet szerzünk, ha több az ügyfelünk nagyobb kedvezményt tudunk adni, ezáltal mindenki boldog.

Milyen kuponok vannak még nálatok?

Kampányaink keretén belül folyamatosan kitalálunk kuponokat különböző kedvezményekkel, ezt mi adjuk mindenkinek.

Social felületeinken és hirdetéseinkben publikáljuk őket legtöbbször. Influencereink által is találkozhatsz PoPhone-es kuponkódokkal.

Házon belül is kibontakozódott egy verseny @Luca és @Mészi között, ezért kövesd TikTokon a tartalmainkat.

Hol tudom a kuponkódot felhasználni?

A kosár oldalon miután behelyezted a terméket a kosaradba találsz egy sort: KUPONKÓD MEGADÁSA, itt kell beírnod azt a kuponkódot amit szeretnél felhasználni.
Egyszerre csak egy kuponkódot tudsz érvényesíteni, azonban az akciós termékekre is igénybe tudod venni.

Mit tegyek ha elfelejtettem a kuponkódot beírni a vásárláskor?

Sajnos utólag nem tudjuk érvényesíteni a kedvezményt, de minden egyedi helyzetre tudunk egy jó megoldást ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Már nem azt a kedvezményt adja a kupon, amit szerettem volna, miért?

Ez abban az esetben fordul elő, ha a kupongenerátorral generált kódot, amit a haverodtól kaptál szeretnéd aktiválni.
Azért tapasztalhatod ezt a jelenséget, mert ezen kódok mögötti kedvezmények bizonyos időnként változnak. Tájékozódj kérlek a kupongenerátor menüben, minden aktuális infot megtalálhatsz ott.

A másik ilyen jelenség, ha a beírt kód, amit például egy hirdetésben találtál érvényességi idejét veszti, ilyenkor már nem tudod aktiválni a kódot és nem adható hozzá az adott kedvezmény.

Más kérdésed lenne?

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, úgy írj nekünk levelet!