❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!

Hogyan kell leadnom a rendelést?

A termékoldalon a kiválasztott terméket tedd be a kosárba. Apple termék esetén ugyanitt ki kell választanod a színét és tárhelyét kötelezően, további opcióként vásárolhatsz plusz garanciát, új akkumulátort, fóliát és tokot. Ezután folytathatod a vásárlásod, a kosárra kattintva mindig látod a már kiválasztott termékeket.
Ha befejezted a vásárlást, ismét kattints a kosár ikonra, ahol ellenőrizheted az árakat, végösszeget, és ha rendelkezel kedvezmény kuponnal, annak kódját itt érvényesítheted. Ezután kattints az Irány a pénztár gombra. Írd be a megfelelő adatokat a számlázási és szállítási információkhoz, majd zárd le a rendelést a Megrendelés elküldése gombbal. A megrendelt termékek ekkor kerülnek lefoglalásra rendszerünkben. Ha minden sikeres, pár percen belül kapni fogsz egy e-mailt arról, hogy rendszerünk fogadta rendelésedet.

Meggondoltam magam, mit tegyek?

A profil oldaladon - amennyiben regisztráltál - látható milyen állapotban van a rendelésed. Utánvétel esetében kérjük, jelezd felénk hogy törölni szeretnéd a rendelésed. Előre fizetés esetében pedig élhetsz a 14 napos ellálás jogával.

A törlésről mindenképp értesíts minket!

Mikor érkezik meg a rendelésem?

Megrendelésedet a legtöbb esetben 2 munkanapon belül teljesíteni tudjuk az ország teljes területén a legkisebb településeket is elérve.

Mit írjak be a kuponkódhoz?

Ha van kedvezmény kuponod, az rendelkezik egy kóddal, amely általában betűkből és számokból áll. Nincs még kuponod? Regisztrálj és irány a kupongenerátor!

Más kérdésed lenne?

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, úgy írj nekünk levelet!