Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

Jók a használt készülékek akkumulátorai?

80% és 100% közötti az akkumulátorok kapacitása, azonban rendelheted a készülékedet új akksival is. Ebben az esetben 100%-os kapacitása lesz a készülékednek!

Milyen termékek találhatóak az oldalon?

Jelenleg csak bevizsgált, használt Apple termékekkel és különböző kiegészítőkkel találkozhatsz oldalunkon. Viszont ha valamit nem találsz, írj/hívj minket nyugodtan!

Milyen Apple termékeitek vannak?

Használt Apple készülékeket forgalmazunk, melyekre 3 hónap garanciát vállalunk. Találsz nálunk nagy választékban iPhone-okat, valamint iPad-et, MacBook-ot és Apple Watch-ot is.

Kiegészítőket tudok vásárolni?

Persze! Vezeték nélküli fülhallgatókat (Remax 10, Pods), üvegfóliát, különböző izgalmas termékeket, de már általad tervezett iPhone tokot is tudsz rendelni!

Milyen a használt telefonok akkumulátora?

80% és 100% közötti az akkumulátorok kapacitása, azonban rendelheted a készülékedet új akksival is. Ebben az esetben 100%-os kapacitása lesz a telefonodnak!

Ha kijön egy új iPhone, a régieknek esik majd az ára?

Minden használt termékre vonatkozik az az általános tendencia, hogy esnek az árak az új típus megjelenésével. Ez mindenképp bekövetkezik, de nem egyik napról a másikra és nem jelentősen. Fokozatos csökkenésre kell számítani.

Milyen telefonokra nem jön ki az iOS 16 frissítés?

A 2017 előtt megjelent szériákra. De ne aggódj! Nem fog tovább lassulni a telefonod, funkció szempontjából nem változtat semmin!

Nem kapta meg a telefonom az új iOS frissítést! :(( Most mi lesz?

Szeresd! Tökéletesen lehet továbbra is használni. Mivel nem kap frissítést, nem fog növekedni a rendszer tárhely kapacitása, így nem eredményez lassulásti. Ha például egy iPhone 6 megkapná a iOS16-ot, nagyon lelassulna tőle a telefon, ezért nem engedik a frissítést. A készülék frissítés nélkül tehát ugyanazt fogja tudni, mint korábban.

Honnan szerzitek be a termékeket?

Nagy cégektől és magánszemélyektől egyaránt.

Beszámítotok telefont? Vagy külön is el tudom nektek adni az Apple termékemet?

Magánszemélyektől is rendszeresen vásárolunk készüléket, ezért igen, ha működőképes, valószínűleg be tudjuk számítani, vagy meg tudjuk tőled vásárolni. Legyen az akár iPhone, iPac, MacBook, iMac vagy Watch, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot: hozd be személyesen, vagy fotózd körbe a készüléket és igyekszünk egy mindkettőnknek jó árat megállapítani rá.

Milyen a termékek állapota?

A használt készülékeknél A és B kategóriás állapotot különböztetünk meg. Bővebben erről az Állapot menüben olvashatsz. Az általunk forgalmazott kiegészítők mindegyike új.

Milyen tartozékok járnak a telefonokhoz?

Minden esetben kapsz a készülékhez új, nagyon jó minőségű utángyártott töltőt és kábelt.

Minden alkatrész gyári a készülékekben?

Sajnos nem áll módunkban minden általunk értékesítésre kerülő készüléket szétszedni ezért ezt nem tudjuk garantálni.

Fülhallgatót beszámítotok?

Sajnos higéniai okokból fülhallgatókat nem tudunk felvásárolni. Mi is csak teljesen bontatlan gyári új fülhallgatókat árulunk.

Más kérdésed lenne?

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, úgy írj nekünk levelet!