❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!

Mi az a PoPhone marketplace?

Egy olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkező készülékek bolhapiaca, ahol minden termékből csak egy darab van. Minden ilyen tulajdonságot megjelölünk. Az ára is azért sokkal olcsóbb. Garanciát itt is biztosítunk, ezért nem lesz zsákbamacska egyik sem.

Milyen töltő ez a standard adapter?

Magas minőségű utángyártott adapter tudsz nagyon kedvező áron vásárolni, mindössze 990 Ft ért. Lassan tölti a telot, de nem roncsolja a készülé akkumulátor kapacitását, kiváló minőségű, de nem apple gyári adapter.

Milyen töltőt lehet a termék extráknál a telefonokhoz vásárolni?

Utángyártott magas minőségű töltő adaptert ajánlunk, mely tesztelések után is visszaigazolta, hogy nem befolyásolja negatívan az akkumulátor kapacitását. Ezért nem kell tőle tartani, megbízható, kifogástalan töltőket adunk. Sajnos apple töltőket nem tudunk biztosítani folyamatosan, ezért ezt külön megjelöljük ha ilyet tudunk biztosítani termékhez.

Jók a használt készülékek akkumulátorai?

80% és 100% közötti az akkumulátorok kapacitása, azonban rendelheted a készülékedet új akksival is. Ebben az esetben 100%-os kapacitása lesz a készülékednek!

Beszámítotok telefont? Vagy külön is el tudom nektek adni az Apple termékemet?

Magánszemélyektől is rendszeresen vásárolunk készüléket, ezért igen, ha működőképes, valószínűleg be tudjuk számítani, vagy meg tudjuk tőled vásárolni. Legyen az akár iPhone, iPac, MacBook, iMac vagy Watch, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot: hozd be személyesen, vagy fotózd körbe a készüléket és igyekszünk egy mindkettőnknek jó árat megállapítani rá.

Fülhallgatót beszámítotok?

Sajnos higéniai okokból fülhallgatókat nem tudunk felvásárolni. Mi is csak teljesen bontatlan gyári új fülhallgatókat árulunk.

Az adapter amit meglehet vásárolni a telók mellé az gyári?

Nem, viszont nagyon magas minőségű utángyártottak.

Minden alkatrész gyári a készülékekben?

Sajnos nem áll módunkban minden általunk értékesítésre kerülő készüléket szétszedni ezért ezt nem tudjuk garantálni.

Milyen tartozékok járnak a telefonokhoz?

Minden esetben kapsz a készülékhez új töltő kábelt. Adaptert pedig tudsz hozzá vásárolni, amennyiben szükséges és még nincs az otthonodban.

Milyen a termékek állapota?

A használt készülékeknél A és B kategóriás állapotot különböztetünk meg. Bővebben erről az Állapot menüben olvashatsz. Az általunk forgalmazott kiegészítők mindegyike új.

Milyen termékek találhatóak az oldalon?

Jelenleg csak bevizsgált, használt Apple termékekkel és különböző kiegészítőkkel találkozhatsz oldalunkon. Viszont ha valamit nem találsz, írj/hívj minket nyugodtan!

Honnan szerzitek be a termékeket?

Nagy cégektől és magánszemélyektől egyaránt.

Nem kapta meg a telefonom az új iOS frissítést! :(( Most mi lesz?

Szeresd! Tökéletesen lehet továbbra is használni. Mivel nem kap frissítést, nem fog növekedni a rendszer tárhely kapacitása, így nem eredményez lassulásti. Ha például egy iPhone 6 megkapná a iOS16-ot, nagyon lelassulna tőle a telefon, ezért nem engedik a frissítést. A készülék frissítés nélkül tehát ugyanazt fogja tudni, mint korábban.

Milyen telefonokra nem jön ki az iOS 16 frissítés?

A 2017 előtt megjelent szériákra. De ne aggódj! Nem fog tovább lassulni a telefonod, funkció szempontjából nem változtat semmin!

Ha kijön egy új iPhone, a régieknek esik majd az ára?

Minden használt termékre vonatkozik az az általános tendencia, hogy esnek az árak az új típus megjelenésével. Ez mindenképp bekövetkezik, de nem egyik napról a másikra és nem jelentősen. Fokozatos csökkenésre kell számítani.

Mikor lesz legújabb iPhone-otok?

Az újonnan bevezetett szériák legalább 1 évvel később kerülnek a használt piacra, ezért ezek beszerzésére még várni kell.

Milyen a használt telefonok akkumulátora?

80% és 100% közötti az akkumulátorok kapacitása, azonban rendelheted a készülékedet új akksival is. Ebben az esetben 100%-os kapacitása lesz a telefonodnak!

Kiegészítőket tudok vásárolni?

Persze! Vezeték nélküli fülhallgatókat (Remax 10, Pods PRO), üvegfóliát, különböző izgalmas termékeket, de már nem csak szilikon tokot, hanem mintás Stay Strong tokot is tudsz rendelni!

Milyen apple watch-otok van?

Mindig van többféle szériás apple watcunk, de elképzelhető hogy csak egy-egy darab ezért nem kerül fel a webshopra. Érdeklődj telefonon. Alapvetően amiből több mennyiség érkezik azt igyekszünk feltenni a webshopra.

Milyen Apple termékeitek vannak?

Használt Apple készülékeket forgalmazunk, melyekre 12 hónap garanciát vállalunk. Találsz nálunk nagy választékban iPhone-okat, valamint iPad-et, MacBook-ot és Apple Watch-ot is.

Más kérdésed lenne?

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, úgy írj nekünk levelet!