pophone messenger

Ingyenes kiszállítás


Vissza a kezdőlapra

60.000 ezer forintos vásárlás esetén átvállaljuk a szállítás költséget. Ez automatikusan megjelenik a kosár oldalon, azaz nem kerül felszámításra a szállítási költség a rendelésednél.

Időszakosan promóciós kampányokon belül is szoktunk kedveskedni ingyenes szállítással, ezt mindig az adott kampány leírása tartalmazza majd. A rendelésednél automatizálva történnek ezek a beállítások, ezért neked nem kell külön figyelned, amennyiben az adott akció keretén belül vásárolsz.


Személyes átvétel lehetőségével is élhetsz

Irodánkban előzetes bejelentkezés alapján, költségmentesen átveheted csomagodat. Amikor összekészítettük, e-mailben értesítünk.

Irodánkban készpénzzel fizethetsz.

Ez az átvételi mód ingyenes.

Irodánk címe: 1205 Budapest Határ út 60. - Ne felejts el időpontot egyeztetni!


Házhozszállítás futárszolgálattal

Szállítási partnerünk a GLS.

Megrendelésedet a legtöbb esetben 2 munkanapon belül teljesíteni tudjuk az ország teljes területén a legkisebb településeket is elérve.

Amikor csomagodat összeállítottuk és átadtuk a futárszolgálatnak, e-mailben értesítünk.

A Futárszolgálat munkatársai munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között kézbesítenek, ezért javasoljuk, hogy a megrendelés során olyan szállítási címet adj meg, ahol munkaidőben át tudod venni a csomagot (pl. munkahely). A futár két alkalommal kísérli meg a kiszállítást, sikertelenség esetén a legközelebbi postán veheted át a csomagodat.

A szállítási díjak az ország egész területére érvényes fix díjak, hogy számodra a szállítási díj és ezzel együtt a pénzkezelési díj (utánvét) is egyértelmű és könnyen követhető legyen.

Kiszállítás díja: 1.500 Ft bármelyik online fizetési mód esetén, 60.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

Utánvét beszedés díja: +500 Ft