❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!

Levittük a kiegészítő szolgáltatások árait

Használd ki és vásárolj extra kiegészítő szolgáltatásokat a terméked mellé!

Mik ezek a szolgáltatások és hol találod?

1. Új akkumulátor vásárlása

Amennyiben fontos számodra, hogy minél később kelljen aggódnod az aksid kapacitása miatt, vásárolj a termék mellé új akkumulátort!

Sokkal kedvezőbb áron juthatsz hozzá most, mint akár 1 év, fél év múlva szerviz áron, hiszen akkor a szervizelés költsége is téged terhel, plusz mellőznöd kell pár napra mindenképp a telefonod.

Amikor új készüléket vásárolsz a leghatékonyabb ha azonnal  új aksit kérsz bele, ráadásul sokkal kedvezőbb az ára is ilyenkor. Ne habozz!

Minden termék oldalra beépítettük ezt a plusz extrát, így egy kattintással a termékhez tudod adni.

2. Törés biztosítás - Kijelző, üveghátlap és kamera lencse törési biztosítás, 6 hónapra.

Bizonyos termékeknél megtalálható a törésbiztosítás plusz kiegészítő szolgáltatás igénylése. 

Ha a vásárlást követő 6 hónapon belül összetöröd a kijelződet, a hátlapodat vagy a kameralencsédet, megjavítjuk neked!

 A szolgáltatás kizárólag az említett három alkatrészre vonatkozik, egyszeri alkalomra. Készülékházra, akkumulátorra, ázásra, kamerára és egyéb alkatrészekben keletkezett sérülésekre nem.

A törés garanciát csak iPhone 11 -es szériáig tudjuk biztosítani. 

3. Plusz Garancia vásárlása

Alap 12 hónap, azaz 1 év garanciát adunk minden készülékhez. Ez a funkcionális meghibásodásokra vonaatkozik, tehát ázásra, törésre nem.

Miért érdemes plusz garanciát vásárolni?

- Hosszabb védelem: Az alap 1 év garancia lejárta után is nyugodtan használhatod készülékét, hiszen a plusz garancia további évekre biztosítja a védelmet.

- Teljes körű javítás: Bármilyen meghibásodás esetén gyors és szakszerű javítást biztosítunk, hogy ne kelljen aggódnod a váratlan költségek miatt.

- Nyugalom és biztonság: Tudva, hogy készüléked hosszabb ideig védve van, nyugodtan élvezheted az Apple termékek nyújtotta élményt.

- Sokkal kedvezőbb előre vásárolni biztosítást, mint utólag javítatni a készüléket, vagy újat vásárolni.