❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️

Marketplace

POPHONE MARKETPLACE: Egyedi termékek, egyedi árazással

Most igazán különleges menüre bukkanhatsz a Pophone oldalán.

Nagyon sok egyedi készülék megy át nap, mint nap a kezünkön. Sokan keresik az olcsóbb, különleges vagy egyedi készülékeket, amelyekkel kiemelkedhetnek a tömegből.

De ha csak kedvezőbb áron szeretnél hozzájutni magasabb kategóriás termékekhez, mi nem fogunk pálcát törni feletted. Itt most ezt megteheted! 

Mit jelent az "egyedi árazás" a MARKETPLACE OLDALON?

Az egyik legérdekesebb dolog a marketplace oldalon az "egyedi árazás". Ez azt jelenti, hogy minden terméknek egyedi ára van, ami nem követi a hagyományos kiskereskedelmi árakat.  Nem illeszkedik bele a webshopos "A" és "B" Grade kategóriájába.

Mit jelent ez?

A PoPhone Marketplace minden készüléket a tulajdonságai alapján áraztunk be. Lényegesen olcsóbbak a webshop áraitól, mert egyedi tulajdonságot hordoznak. 

Egyedi tulajdonság?

Egy készülék esetében ez azt jelenti pl. nem aktiválható a FACE ID, vagy a Touch ID, de ettől függetlenül minden egyéb funkciója teljesen jól használható. Vagy épp kijelző vagy akkumulátor visszajelzést ír a beállítás, ezért aki ezeket a funkcióját nem is használja egy készüléknél vagy épp nem érzékeny az alkatérsz cserékre , csak annyit vesz észre hogy sokkal kedvezőbb áron juthat hozzá egy magas kategóriájú telóhoz.

Minden ilyen jellegű tulajdonságot feltüntetünk a készülékeknél. 

Ide kerülnek fel azok a készülékek is, amiknek a fent említett tényezők egyikébe sem tartoznak, egyszerűen csak nem készletezzük őket ezért a webshopra nem kerülnek ki. 

GARANCIA MINDEN TERMÉKÜNKRE VAN

Természetesen minden termékre adunk garanciát, az egyedi áras termékekre 3 hónap garanciát vállalunk. Ezért biztonsággal lehet ezen készletből is válogatni.

Minden termékből csak egy van

A bolhapiacon minden termékből csak egy darab van. Ez azt jelenti, hogy ha megtalálunk valami különlegeset és megszeretnénk vásárolni, akkor gyorsan kell döntenünk. Mivel nincs több ugyanabból a termékből, könnyen előfordulhat, hogy valaki más lecsap rá előttünk.

Az új lehetőséget teremt

A bolhapiacon olyan készülékeket is felteszünk, amelyekből csak egyet vásároltunk fel, itt jönnek a képbe az android telók is,így a PoPhone termék palettája szélesebb lesz, mint valaha.

Minden nap nézd!

Érdemes minden nap megnézni az oldalt, mert napi szinten fogunk feltölteni termékeket. Nagyon gyorsan fog a készlet változni, hiszen amit valaki megvesz az lekerül, mi meg folyamatosan rakunk fel újabbnál újabb termékeket.

 

 

JEGYEZD MEG A LINKET:

POPHONE.EU/MARKETPLACE