Hatalmas kedvezmények💙- minden készülékre 📱1 év garancia, de akár 2 évre is bővíthető.👉 Kiegészítőink továbbra is féláron!

Megújultunk

HIHETETLEN ÚJ FUNKCIÓK ÉS TERMÉKEK 

 

Az új, szebb design mellett, odafigyeltünk, hogy még kényelmesebb és egyszerűbb vásárlási élményt nyújtsunk neked. A felület átalakítása során a legfontosabb szempontunk az volt, hogy a termékek minél könnyebben megtalálhatóak legyenek, valamint a vásárlási folyamat minél egyszerűbb legyen.

Az új webshopunkban a termékek kategóriák szerint vannak rendezve, így könnyedén megtalálhatod azt, amit keresel. Ráadásul a keresőmező segítségével még gyorsabban rátalálhatsz a kívánt apple készülékre. A termékoldalakon pedig széles körű információkat találtok, képekkel kiegészítve.

A vásárlási folyamat is egyszerűbbé vált. A kosárba helyezés után könnyedén áttekinthetitek a rendeléseteket, valamint a szállítási és fizetési lehetőségeket is. A fizetés biztonságos és kényelmes, hiszen többféle módon is elvégezhetitek.

Reméljük, hogy az új webshopunkkal még kényelmesebb és egyszerűbb lesz a vásárlás, és hogy hamarosan találkozunk a vásárlóink között.

Teszteld az új funkciókat a rendelésedkor!

Merőben nagy ÚJDONSÁG, hogy az Apple termékeknél bevezettünk "A" és "B" ÁLLAPOT kategóriákat.  Erről több helyen is tájékozódhatsz az oldalon. 

 

grade_A_B

Az "A" és "B" állapotú készülékek kétféle állapotot jelentenek a használt iPhone-ok piacán.

Az "A+ állapotú iPhoneok szinte újak, alig voltak használva, nincsenek karcolások, vagy szabad szemmel alig látható mikro karcokról beszélhetünk csak. Az "A" állapotú iPhoneok általában azokat a készülékeket jelentik, amelyeket nagyon rövid ideig használtak korábban és sikerült megőrizni a megkímélt állapotát.

A "B" állapotú iPhone-ok viszont olyan használt készülékek, amelyeket már valaki hosszabb ideig használt. Az ilyen készülékek általában kisebb karcolásokat, esetleg kisebb repedéseket tartalmazhatnak, de általában még mindig jó állapotban vannak. Ezért ezek a készülékek általában jóval olcsóbbak az "A" állapotúaknál.

Az "A" és "B" állapotú készülékeknek is van garanciájuk. Az "B "állapotú készülékek garanciája más cégeknél általában KEVESEBB, mint a "A" állapotúaké. 

A PoPhone ugyanannyi garanciát ad a "B "állapotra is, de ha bizonytalan vagy, van lehetőséged megvásárolni plusz hónapnyi garanciát.

 

Az iPhone "A" és "B" állapotú készülékek nagyon jó választások lehetnek azok számára, akiknek nincs szükségük új készülékre, de mégis szeretnének egy jó minőségű iPhone-t.

EGYEDI TOK KÉSZÍTÉS ÉS TELÓ VÁSÁRLÁS EGY HELYEN? NANÁ! CSAK A POPHONE-NÁL!

toklabor_small

A PoPhone új weboldalán bemutatjuk az egyedi telefontok tervező funkciót,a TOKLABORT, amely lehetővé teszi, hogy saját magad tervezd meg a telefonod tokját.

A funkció használata egyszerű és kényelmes, kiválaszthatod a kedvenc képedet vagy logódat, és azt alkalmazhatod a telefonodra. A tokok készítése egyedi és személyes hangvételt kölcsönöz a telefonodnak, és lehetővé teszi, hogy kiemelkedj a tömegből.

Kérjük, nézz körül weboldalunkon, és tervezd meg saját egyedi telefontokodat most!

Generálj kupont magadnak és a barátaidnak!

kupongenerátor kicsi

SOSE VOLT MÉG ENNYI KIEGÉSZÍTŐ A POPHONE WEBSHOPJÁN!

A webshopunkban mostantól új kiegészítő termékek is elérhetőek. Ezen eszközök tökéletes kiegészítést adnak a már meglévő vagy leendő apple termékeidhez.

Tokok, fóliák esetében gondoltunk a családra is, ha esetleg valaki még nem köteleződött el csak az Apple termékek iránt, ezért megtalálhatsz más márkájú kiegészítőket is.

Kérjük, nézz körül webshopunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbb kiegészítő termékeket.

Nagyon reméljük, hogy sikerül megtalálod a számodra tökéletes darabot, és hogy segíthetünk abban, hogy még komfortosabbá tegyük az életedet.

kiegészítők