Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

BSW Együttes: A Siker Kulcsai és Karrierjük

2023.09.28.    |    Egyéb
BSW Együttes: A Siker Kulcsai és Karrierjük

A BSW együttes 2006-ban alakult, eredetileg csupán néhány közös dal elkészítésére szánták magukat. Azonban, már a kezdetektől érezhető volt az összhang Meklód (Sziklai Mátyás) és Gaben (Ferenczei Gábor) között, és úgy döntöttek, hogy BeerSeeWalk (beer-szívók) néven nekiállnak egy nagylemez elkészítésének.

Az együttes karrierje a kezdetektől fogva kiemelkedő volt. Nemcsak Magyarországon, de határon túl is jelentős sikereket értek el. A számok beszélnek önmagukért: a BSW videói a YouTube-on pár nap alatt több milliós nézettséget generálnak. A legismertebb szerzeményük, a "YAAY," például közel 30 milliós megtekintésnél jár, ami figyelemre méltó teljesítmény a magyar zenei színtéren.

Közösségi Média és Hűség

Az együttes aktívan használja a közösségi média platformokat a rajongóival való kapcsolattartásra és a zenei munkájuk népszerűsítésére. Az ilyen online jelenlét hozzájárul a hűségükhöz és a rajongótáboruk növekedéséhez. Az érdeklődés kiterjesztése a határokon túl is fontos szerepet játszhat abban, hogy az együttes nemzetközileg is elismertté váljon.

BSW Együttes: Zene, Környezetvédelem és PoPhone.eu

Az egyik legérdekesebb aspektusa a BSW és a PoPhone.eu közötti együttműködésnek az, hogy nem csupán egy hagyományos reklámkampányról van szó. Sokkal inkább egy közös értékrend és elkötelezettség kifejeződése ez a két fél között.

A BSW együttes tagjai nem csak tehetséges zenészek, hanem környezettudatos gondolkodású emberek is. Ez tükrözi az a tény, hogy bár megtehetik, hogy mindenből a legújabbat vásárolják meg, ők mégis a használt Apple termékek mellett döntöttek, mert fontos számukra a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Azáltal, hogy használt készülékeket választanak, csökkentik az elektronikai hulladékot és hozzájárulnak a természeti erőforrások megőrzéséhez.

A BSW együttes és a PoPhone.eu közös munkája inspirációt jelenthet mindazoknak, akik fontolóra veszik a használt elektronikai eszközök vásárlását, nemcsak a költségtakarékosság, hanem a fenntarthatóság szempontjából is. Az együttműködés tehát nem csak egy üzleti partnerséget jelentett, hanem egy példát is mutatott arra, hogy hogyan lehet a kreativitást és az elkötelezettséget összekapcsolni a közös jótékony cél érdekében.

Az együttműködés részeként a BSW együttes és a PoPhone.eu egyedi kuponkódot kínál az ügyfeleknek, amelyet rendelésnél a mai napig felhasználhatnak. Ez a kuponkód további megtakarítást jelent a használt Apple készülékek vásárlásakor, és kiemeli a partnerség közösségi és előnyös jellegét.

A “BSW” kuponkód lehetőséget teremt az ügyfeleknek további megtakarításra, amikor használt Apple készülékeket vásárolnak a PoPhone.eu-n. A BSW együttes és a PoPhone.eu így nemcsak a zenét és a fenntarthatóságot hozza közelebb az emberekhez, hanem különleges előnyöket is kínál a vásárlóknak.

BSW kuponkód - PoPhone