❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!

Egy Különleges Küldetés - A PoPhone és a Noé Állatotthon Alapítvány

2023.09.29.    |    Egyéb
Egy Különleges Küldetés - A PoPhone és a Noé Állatotthon Alapítvány

PoPhone TikTok sorozat - Segítünk otthont találni!

Magyarországon az emberek 36%-a lakik kutyás háztartásban, és a jó hír, hogy nagyon szeretjük is őket: a magyarok 87%-a elvárja egy felelős gazditól, hogy családtagként tekintsen a kutyájára. A magyar lakosság 36%-a tart otthon legalább egy kutyát, ez számokra levetítve azt jelenti, hogy közel 3 millió kutya él gazdival Magyarországon. 

De mi a helyzet azzal a közel 300 000 kutyussal, aki gazdátlanul kóborol vagy jobb esetben egy menhelyen kapott lehetőséget a túlélésre? Nos közülük 368 szerencsés eb várja szerető családját a Noé Állatotthon Alapítványnál. Nemrég a PoPhone-nál fontos elhatározásra jutottunk, egyhangúan úgy döntöttünk, hogy támogatni szeretnénk ezt a nemes ügyet mégpedig olyan formában, hogy egy új sorozatot indítunk a TikTok csatornánkon, ahol különböző menhelyekre látogatunk el és felhívjuk a figyelmet az ott élő kis kedvencekre.

Noé Állatotthon Alapítvány 

Honnan jött az ötlet? Akik követnek minket a közösségi média felületeken, találkozhattak Főni kutyussal, aki a csapat szíve-lelke, minden hétköznap velünk van és igazi társ a mindennapokban. Főni is egy mentett kutyus, aki a PoPhone alapítójának személyében talált szerető gazdira és kapott egy esélyt a boldog életre. Általa jött az ötlet, hogy segítsünk más házi kedvenceknek is, hogy új életet kezdhessenek.

Főni kutya - PoPhone

Felkerestük a Noé Állatotthon Alapítványt, akik nagy örömmel fogadtak minket. A forgatáson egy különleges személy is velünk tartott, Nasz Dániel aki szintén nagy állatbarát és örömmel állt mellénk a nemes cél érdekében. Amikor megérkeztünk, rengeteg információt megtudtunk az alapítványról. A NOÉ Állatotthon Alapítvány Budapest legnagyobb állatmenhelye, közel 8 hektáros területen található. 1992 óta működik saját anyagi erőforrásokból, és 2000-ben alapítvánnyá vált. Azóta is normatív állami támogatás nélkül, önerőből és a támogatók segítségével tartja fenn magát és gondoskodik a védenceiről.

Az alapítvány legfontosabb alapelve, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért egyetlen állatot sem altatnak el (kivéve a súlyosan sérült és szenvedő, menthetetlen állatokat). Legyenek bármilyen testi hibásak, öregek, életük végéig kezelésre, drága diétára szorulók vagy egyszerűen csak csúnyácskák, a "bicebócák" is teljes életet élhetnek az állatotthonban.

Kerekes székes kutyus

Az otthonban lehetőség van nemcsak kutyusok, hanem cicák örökbefogadására is. Emellett állandó lakók is élnek ott, mint például lámák, kecskék, disznók, emu és gímszarvas. Őket csak virtuálisan lehet örökbefogadni és támogatni. Az alapítványnak bárminemű támogatás jól jön, ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy aki teheti, segítse ezt a nemes ügyet. Legyen az eledel, felszerelés, gyógyszerek vagy anyagi támogatás, minden kis adomány számít. Hogy pontosan mire is van szüksége jelenleg az otthonnak megtaláljátok a weboldalon a Hogyan segíthet? fülecskére kattintva. 

Szombati napokon önkéntes kutyasétáltatással is segítheted az alapítvány munkatársainak tevékenységét, és szebbé teheted a kutyusok egy napját. 

Cica - PoPhone

Együtt az Állatokért: Közösségi Erő a Mentett Kedvencekért

Ha többet szeretnél megtudni az alapítványról, a lakóiról, az örökbefogadás folyamatáról vagy az adományozásról, látogasd meg a Noé Állatotthon Alapítvány hivatalos weboldalát.

Együtt, közösségként sokat tehetünk azért, hogy ezek a kis kedvencek új esélyt kapjanak az életre és megtalálják szerető családjukat. Kövessétek figyelemmel a PoPhone közösségének tevékenységét, nézzétek meg az újonnan felkerült videókat, fogadjatok örökbe, adományozzatok, önkénteskedjetek és ne felejtsétek el, hogy egy kattintás is rengeteget számít a hátrányos helyzetű állatok életében! Együtt erősebbek vagyunk, és együtt hozhatunk pozitív változást a világban.

Kutyus - PoPhone