❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!

Halastyák Fanni - Nemazalány

2023.10.30.    |    Egyéb
Halastyák Fanni - Nemazalány

Az út az ismeretlenségből a népszerűségig sosem egyenes, és sok tehetséges előadó számára hosszú és rögös. Ezt a kijelentést talán senki sem tudja jobban alátámasztani, mint Halastyák Fanni, az ifjú magyar tehetség, akit az ország már jól ismer Nemazalány néven. Fanni pályafutása sokmindent tükröz, amelyből más fiatalok is inspirációt meríthetnek.

A sikerhez vezető út

A 26 éves énekesnő a zenéléshez az online térben talált magának utat, és azóta sem hagyta abba a rajongók meglepetését okozó sikerességet. Az első szerzeményét Lil G-vel közösen alkotta meg, és ez a dal mára már közel 38 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. Ezen kívül az Instagramon is jelentős követőtáborral büszkélkedhet. A mai világban nem ritka, hogy az online platformokon feltörekvő tehetségek azonnal népszerűvé válnak, és ez történt Nemazalánnyal is.

Az, hogy Fanni hátrányos helyzetből indult, csak még inkább fokozza az elismerést, amit érdemeként kivívott magának. Nyilvánosan elismerte, hogy nehezített körülmények között nőtt fel, de sosem hagyta, hogy ez megtörje. Épp ellenkezőleg, büszkén vallja, hogy saját erejéből építette fel a karrierjét, ami komoly elkötelezettséget és tehetséget igényelt.

Lil G és Nemazalány 2018-ban váltak ismertté Petőfi Sándor című dalukkal, és azóta sem álltak le az újabb slágerek létrehozásával. Az online világ és az influencer státusz is része lett az életüknek, de nem hagyták, hogy mindez eltérítsen az igazi szenvedélyüktől, a zenétől.

2019-ben Fanni és Lil G is eldöntötték, hogy külön utakon folytatják zenei karrierjüket. Bár a barátságuk továbbra is megmaradt, a rajongók nehezen fogadták el a válást. Fanni azóta már  az X-Faktorból megismert fiatal tehetséggel, Sofi-val ontja magából a slágereket.  Szerinte a legfontosabb, hogy olyan dalok szülessenek, amik minőségi szövegeket hordoznak és fontos üzenetet közvetítenek. Célja, hogy a fiatalokat ösztönözze, motiválja a dalai által.

Halastyák Fanni x PoPhone

Szerelem, kaland és siker a kamerák előtt

Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand (VV Moh), mindössze 4 hónapja voltak együtt, amikor 2022-ben elindultak az Ázsia Expressz 3. évadában. A párnál voltak hullámvölgyek, és mindig kérdéses, hogy egy ilyen közös kaland hogyan hat a kapcsolatra: vagy rossz vége lesz, vagy nagyon megerősíti a viszonyt. Fanni és Moh esetében az utóbbi történt. Végül ők nyerték meg az Ázsia Expresszt.

2023 pedig további kihívásokat és lehetőségeket hozott Fanni számára, ugyanis igent mondott a TV2 megkeresésére és csatlakozott a Sztárban Sztár című szórakoztató műsorhoz.

A jövőre vonatkozó terveivel kapcsolatban kifejtette, hogy elsősorban az élőzenekaros koncertekre szeretne összpontosítani, hogy idővel teljesen maga mögött hagyhassa a klubos fellépéseket. Ezenkívül új irányt vett a televíziózás felé, mivel már szerepelt több műsorban, és tervezi, hogy továbbra is olyan szerepléseket vállal, amelyek gazdagítják az életét és lehetővé teszik a közönség számára, hogy jobban megismerhessék őt valódi önmagaként.

Halastyák Fanni Nemazalány kupon

FANNI kuponkód - de mire is jó?

Amennyiben meglátogatjátok a PoPhone weboldalát és rendelést adtok le, bátran használjátok a "FANNI" kuponkódot, mely különleges kedvezményeket biztosít. Mint több más neves magyar híresség és influencer, Halastyák Fanni Nemazalány is partnerként csatlakozott a PoPhone.eu webáruház csapatához. Ebből származik a fantasztikus kedvezmény, melyet rajongóink még ma is élvezhetnek, ha a Pophone-tól rendelnek.

Halastyák Fanni x PoPhone 1