Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

Hasonlítsuk össze a legújabb iPhone modelleket!

2023.02.07.    |    Egyéb
Hasonlítsuk össze a legújabb iPhone modelleket!

Az új iPhone modellek között a legfőbb különbségek a kijelző mérete, a kamera rendszer, a teljesítmény és az ár.

 

 

 

Az iPhone 12 Pro például nagyobb kijelzővel rendelkezik, jobb kamera rendszerrel és magasabb árral, míg az iPhone 12 Mini kisebb kijelzővel és alacsonyabb árral rendelkezik. Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro Max között a kijelző mérete és a kamera rendszer a legfőbb különbség. Az iPhone 12 Pro Max a legnagyobb kijelzővel és a legjobb kamera rendszerrel rendelkezik, míg az iPhone 12 kisebb kijelzővel és egyszerűbb kamera rendszerrel rendelkezik. Minden modell az A15 Bionic chipet használja, amely a legfrissebb és leggyorsabb iPhone teljesítményt biztosítja.

Mi a különbség egy iPhone 12 és egy iPhone 13 között

 

Az iPhone 13 és az iPhone 12 között a legfőbb különbségek a kijelző mérete, a kamera rendszer, a teljesítmény és a kapcsolódási lehetőségek. Az iPhone 13 általában nagyobb kijelzővel rendelkezik, jobb kamera rendszerrel, erősebb teljesítménnyel és frissebb kapcsolódási lehetőségekkel, például 5G támogatással. Az iPhone 12 és az iPhone 13 között a szoftverfrissítések is különbözhetnek, ami az alkalmazások működését és sebességét befolyásolhatja. Az iPhone 13-ban lehet, hogy új funkciók is megjelennek, amelyek nincsenek jelen az iPhone 12-ben. 

 

PRO vagy PRO MAX?

Az "Pro" és a "Pro Max" jelzés az Apple termékei esetében jelenti, hogy ezek a modellek a legmagasabb szintű felszereltséggel rendelkeznek. Az "Pro" készülékek a profi felhasználók számára kínálnak magasabb szintű teljesítményt, több funkciót és jobb minőségű kamerákat, mint az alapmodellek. A "Pro Max" jelzés pedig a legnagyobb méretű kijelzővel és a legjobb teljesítménnyel rendelkező "Pro" modellt jelöli. Az "Pro" és a "Pro Max" készülékek általában magasabb árakkal rendelkeznek, mint az alapmodellek, de a felhasználók számára nyújtott extra funkciókért és jobb minőségű kamerákért cserébe.