❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!

Manuel: Az X-Faktorból a Magyar Zenei Élet Csillagává

2023.09.08.    |    Egyéb
Manuel: Az X-Faktorból a Magyar Zenei Élet Csillagává

Gödöllei Emánuel, művésznevén Manuel, a magyar zenei szcéna egyik legsikeresebb fiatal tehetsége, aki rövid idő alatt hatalmas rajongótáborral és számos elismeréssel büszkélkedhet. Fiatal kora ellenére sokat elért a zene világában, és az alábbiakban megismerkedhetünk pályafutásának fontos állomásaival.

A Kezdetek És Az Áttörés

Manuel 2000. július 11-én született Budapesten. Azonban életútja nem indult könnyen, és hamar rájött, hogy a zene lehet az az út, ami kivezetheti őt a nehéz időszakból. 2019-ben Manuel úgy döntött, hogy megpróbálja szerencséjét az X-Faktorban. A válogatóban már saját dalával, a "Messziről jöttemmel" lenyűgözte a mentorokat, majd a mentorházban a "Kettent" is magával ragadóan adta elő, amit ByeAlexnek köszönhetően az élő show-ba jutott.

Bár az X-Faktorban a 4. élő adásban kiesett a versenyből, Manuel karrierje ekkor már elindult. A Sziget Fesztivál szakmai stábja ugyanis felismerte tehetségét, és meghívta őt a 2020-as eseményre, ahol nagy sikerrel lépett fel. Ezen felül 2019 decemberében az "Élőshow Turné" keretében országos koncertsorozatra indult, tovább erősítve a rajongótáborát.

Sikerek és Elismerések

Manuel gyorsan elérte az elismerések világát is. 2020-ban Fonogram díjra jelölték "Az év felfedezettje" és "Az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele" kategóriákban. Ekkor már a zeneipar és a közönség is felfigyelt rá.

2021-ben Manuel saját száma debütált, melyben a VALMAR egyik tagjával közreműködött, de igazán nagy áttörést a "Éget a nap" című sláger hozott számára. Ezen dal hatalmas népszerűséget szerzett, és Manuel ismét Fonogram-díjas művész lett.

Az Idegen És A Nagylemez

Manuel 2022-ben mutatta be az első dalt az "Idegen" című nagylemezéről, a "Zombit." Ez a dal is nagy sikert aratott, és Manuel bizonyította, hogy továbbra is képes új és izgalmas zenével előrukkolni. Ezt követte a "Balenciaga" és a "Palvin," melyek ismét a slágerlisták élén szerepeltek.

Karácsony előtt 5 nappal Manuel pedig megörvendeztette rajongóit a várt "Popstar" című dalával, mely ismét bizonyította az egyre növekvő tehetségét és zenei sokoldalúságát.

Az Idegen És A The Voice

Manuel 2023-ban mutatta be az első nagylemezét, az "Idegen"-t, mely nem csak hazai, de nemzetközi figyelmet is kapott. Ezzel az albummal egy új szintre lépett, és újabb rajongótáborral bővítette a Manuel nevű zenei birodalmát.

Májusban pedig jó hírek érkeztek a Manuel rajongók számára, ugyanis kiderült, hogy ő lesz a The Voice második évadának egyik coacha, bizonyítva, hogy nem csak előadóként, de mentorként is hatalmas tehetség.

Együttműködések és Jövőbeli Tervek

Manuel pályafutása során már olyan kiváló magyar előadókkal dolgozott együtt, mint ByeAlex, Missh, T.Danny, Valmar, Bruno x Spacc, ALEE, Dallos Bogi, BSW, és még sokan mások. Az együttműködések által Manuel tovább gazdagítja és színesíti a magyar zenei palettát.

Jövőbeni terveiről pedig egyelőre nem sokat tudunk, de egy dolog biztos: Manuel továbbra is a magyar zenei élet meghatározó alakja marad, és további sikereket fog elérni az iparágban.

Manuel lenyűgöző pályafutása és tehetsége mindenkit inspirálhat, aki álmodik a zenéről és a tehetségét szeretné megmutatni a világnak. Kíváncsian várjuk, hogy milyen izgalmas zenei kalandok várnak még rá a jövőben.

Manuel x PoPhone

Manuel és a PoPhone közös története érdekes példája annak, hogy az életben váratlan lehetőségek bukkannak fel. Eredetileg talán egyik fél sem gondolta volna, hogy valaha együtt fognak működni. Azonban az élet új utakat nyitott meg, és Manuel jó szívvel és valódi lelkesedéssel támogatta a PoPhone-t.

A legjobb rész pedig az, hogy a mai napig az ügyfelek élvezhetik a MANUEL kuponkódot, amivel kedvezményekben részesülhetnek vásárláskor. Ez a kapcsolat tehát nem csak a vállalkozás számára volt előnyös, hanem Manuel rajongóinak is, akik továbbra is részesülhetnek az általa kínált lehetőségekből.

MANUEL kuponkód