Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

Tűnj ki a tömegből - PoPhone Tok Labor

2023.04.13.    |    Kiegészítők
Tűnj ki a tömegből - PoPhone Tok Labor

Védd a telódat!

⚒️

Mindannyian szeretnénk megvédeni a telefonunkat oly módon, hogy közben jól is nézzen ki. De a rengeteg általános tok között nehéz lehet olyat találni, ami valóban kiemelkedik a többi közül. Ezért hozta létre a PoPhone.eu a Case Lab-et - egy olyan platformot, ahol elkészítheted a saját egyedi telefontokodat bármilyen iPhone készülékre.

 

Válassz a javasolt matricák, háttérképek és szövegek közül

🤩

A PoPhone.eu-nál számos előre elkészített matrica, háttérkép és szöveg közül választhatsz, hogy igazán egyedivé tehesd a telefontokodat. Egyedi képeket is feltölthetsz, hogy még személyesebbé tedd. A lehetőségek tárháza végtelen!

 

Szilikon tokok kedvező áron

💰

A tokok kiváló minőségű szilikonból készülnek, amely puha tapintású és nagyszerű fogást biztosít a készülékeden. Ráadásul könnyűek és vékonyak, így nem növelik a telefonod tömegét. És a legjobb rész? Megfizethetőek! Az ára mindössze 4 990 Ft.

 

Készítsd el a saját remekművedet a PoPhone.eu segítségével

🎨🖌️

Ha elkészült a mesterműved, egyszerűen tedd az alkotásodat a kosárba és fizess előre. Ezután elkészítjük a telefontokot és 7-10 napon belül elküldjük neked. Ilyen egyszerű!

 

Különleges telefontokok különleges alkalmakra

🎊

A Tok laborban elkészített egyedi tokod akár ideális ajándék is lehet különleges alkalmakra, például név- és születésnapokra és más jeles ünnepekre. Ha nem szeretnél elcsépelt ajándékot adni barátaidnak vagy családtagjaidnak, mint mondjuk egy bögre, amiből már kismillió található minden háztartásban, ezek a tokok sokkal személyesebbek és tökéletesek ajándékozásra. Ha tehát valami különlegeset keresel, mindenképpen nézz be hozzánk!

 

Ha egy olyan egyedi telefontokot szeretnél, amely felkelti a figyelmet, akkor ne keress tovább! A PoPhone.eu-nál a Tok labor segítségével könnyedén és megfizethető áron készítheted el saját remekművedet. Szóval mire vársz még? Légy kreatív és készítsd el saját egyedi telefontokodat!