Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia

VALMAR - KISPESTI FIÚK A MAGYAR POP/RAP ZENE FRISS TEHETSÉGEI

2023.09.18.    |    Egyéb
VALMAR - KISPESTI FIÚK A MAGYAR POP/RAP ZENE FRISS TEHETSÉGEI

A pop és rap zene világában gyakran felbukkannak olyan tehetséges fiatal előadók, akik saját stílusukkal és lendületükkel hódítják meg a közönséget. Az egyik ilyen fiatal páros a Kispestről származó Peti és Milán, azaz a Valmar, akik már évek óta szórakoztatják és meghódítják a fiatalokat Magyarországon és azon túl is. Nézzük meg, mi rejlik a sikerük mögött!

A Kispesti Fiúk és A Valmar Születése

A Valmar tagjai már kiskamasz koruk óta ismeri egymást, és már több mint hat éve zenélnek együtt. Az első lépéseiket, mint oly sok más tehetséges zenész, cover videók készítésével tették meg. Azonban hamar rájöttek, hogy saját zenei ötleteiket is megoszthatják a világgal. Így született meg első saját daluk, a "Deák téri gyros tál", amely már a megjelenése után hatalmas népszerűségre tett szert, és több mint 4,5 millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon.

Azóta számtalan további slágerrel örvendeztették meg a rajongóikat. 2019 nyarán jelent meg a "Suzival Balatonon" című számuk, amely mára már több mint 6 millió megtekintésnél jár. Az igazi áttörést azonban a "Visz a vérem" című dal hozta meg, amit a Bruno x Spacc hip hop duóval és az X-Faktorban megismert Manuellel közösen készítettek el. A szám azóta elérte a 21 milliós nézettséget, és a fiúk népszerűsége rohamosan nő.

Slágerek és Kollaborációk

A sikersorozatot folytatták tovább, amikor újra Manuellel álltak össze az "Éget a nap" című funky alapú nyári himnuszra, amely szintén hatalmas népszerűségre tett szert. Azután következett egy újabb kollaboráció, ezúttal az underground hip hop legendás alakjával, a Hősökkel. Az eredmény pedig az őszinte és lendületes "Magyarok" című dal lett, amit már több mint 10 millióan láttak a YouTube-on.

A fiúk sikerei egyre csak gyarapodtak, és a következő mérföldkövet az "Álmatlan esték" című szám jelentette, amelyben a Nemazalány és Sofi is közreműködött. A dal jelenleg már túl van a 17 millió megtekintésen is, és továbbra is vonzza a fiatal rajongókat.

Mindemellett a srácok rendkívül erős közösségi jelenléttel rendelkeznek. Peti és Milán aktívan részt vesznek a TikTok és az Instagram közösségekben, és százezrek követik őket. Videóikban az esetek nagy részében a lájkok milliós számokban számolhatók.
 

A Televízió, Az Áttörés és A Folyamatos Siker

Marics Peti 2022-ben a Sztárban Sztár nyolcadik évadában való részvétele során jelentős mainstream figyelmet kapott, és végül második helyezett lett a műsorban.

A műsor fináléjával együtt debütált legújabb daluk, az "Úristen", amelyhez ráadásul egy igazi zenei legendát, Szikora Róbertet, sikerült megnyerniük egy kisebb közreműködésre. A videó már a megjelenése napján elérte a félmilliós megtekintést. A cikk írásakor a dal már több mint 39 millió megtekintésnél tartott.

Az "Úristen" című dal első helyezést ért el a Mahasz magyarországi kislemezeladásokat összesítő Single Top 40 listáján, valamint a streaming-szolgáltatók adatait összesítő Stream Top 40 listán is. Ráadásul a dal első helyezést ért el a Billboard Hungary Songs nevű kislemezlistán is.

A 2022-es év a srácok életében egyik legnagyobb kalandként íródott be, amikor részt vettek az "Ázsia Expressz" kaland-reality műsorban, ahol az egész ország megkedvelte őket laza, vicces stílusukért.

Marics Peti 2023-ban már zsűritagként tért vissza a Sztárban Sztár című műsor 9. évadába, míg Milánt a műsorban versenyzőként láthattuk, ahol 4. helyezést ért el. A fiúk úgy érzik, hogy mind szakmailag, mind emberileg jelentősen fejlődtek a műsorban.

Valmar x PoPhone

A siker továbbra is kitart a Kispesti Fiúk számára, és napjainkban is sorra jelennek meg a slágerek. Néhány példa a legfrissebb dalok közül: "Színvak", "100 lány", "Playboy", "Berobbanó", "Magány vagány" és a "Túl nagy falat." A fiatal közönség rajong értük, és a jövőben is garantáltan töretlen marad a sikerük.

A Valmar együttes és a PoPhone.eu használt telefon webáruház közös együttműködése során megszületett MARICS kuponkód valóságos kincs az ügyfelek számára. Ez a kód lehetőséget teremt minden vásárló számára, hogy hihetetlen kedvezményekkel szerezzen be minőségi használt telefonokat. A legjobb hír az, hogy a MARICS kuponkód ma is érvényes, így bárki, aki most olvassa ezt a cikket, még ma is kihasználhatja ezt az exkluzív ajánlatot.

Az utóbbi években elért eredményeik, a rekordszámú megtekintés és a különböző toplistákon való magas helyezések azt mutatják, hogy Peti és Milán, a Kispesti Fiúk, Magyarország egyik legígéretesebb zenei tehetségei közé tartoznak. A jövőben még sok szórakoztató és lendületes zenei élményt ígérnek a rajongóiknak, és kíváncsian várjuk, hogy mivel lepnek majd meg minket a következő időszakban!

MARICS kuponkód