Hatalmas kedvezmények - minden készülékre 1 év garancia
PoPhone ár: 2 990 Ft

Üvegfólia -iPhone kijelző védő fólia

Üvegfólia -iPhone kijelző védő fólia

Csekkolj le még több képet a termékről!
Csekkold le a termékleírást is!

Üvegfólia -iPhone kijelző védő fólia


iPhone típus választás

iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Mini
iPhone 13
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2020)
iPhone 12 Mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max

PoPhone ár: 2 990 Ft


Kosárba rakom

Kosár tartalma

A kosarad jelenleg üres.😢
Aktiválás

Kosár összegzése

Termékek végösszeg
0 Ft
Aktivált kupon(ok)
Szállítási költség
A pénztárnál
Teljes végösszeg
A pénztárnál

Irány a pénztár

Üvegfólia -iPhone kijelző védő fólia leírás

Mi is az üvegfólia és miért jó választás?

Ha Te is olyan ember vagy, aki nem szereti, ha a képernyője karcos vagy törött, akkor az üvegfólia neked lett teremtve. De miért hívjuk üvegnek? Valóban üvegből van? Az üvegfólia helytelen kifejezés, hiszen nem csak üvegből van a fólia, hanem egy összetett szerkezetből, amely valóban tartalmaz egy üvegréteget. Ez a struktúra védi meg a telefonod képernyőjét az erős ütésektől vagy éles szúrásoktól. Emellett az üvegfólia remekül átengedi a fényt, így tökéletesen látszik a képernyőd, és annak fényérzékenységét sem befolyásolják. És nem utolsó sorban, az ujjlenyomatok is nehezebben ragadnak meg a telefonodon a fóliának köszönhetően, úgyhogy mindig tiszta készüléked lesz. Az üvegfólia továbbá olyan védelmet biztosít, amellyel kisebb az esélye a képernyő repedésének és törésének, illetve ugyanolyan érzetet kelt az ujjad alatt, mintha valóban a telefonod képernyőjét nyomkodnád, és nem egy fóliát. Tehát ha kényelemre és nagyobb biztonságra vágysz, akkor az üvegfóliát melegszívvel ajánljuk.

Műanyag fólia vs. Üvegfólia

Általában az üvegfóliák nagyobb befektetések, azonban a PoPhone-nál nagyon alacsony áron juthatsz hozzájuk, így nem is javasolnánk, hogy műanyag fóliát válassz. Azonban szeretnénk elmagyarázni, hogy mi a különbség köztük. A műanyag fóliák is erős műanyagból készülnek, így azok is viszonylag nagy védelmet nyújtanak telefonodnak. Nagyon ellenállóak annak ellenére, hogy vékonyak, és egy tiszta szilikonréteg biztosítja a tapadásukat. További előnyük, hogy nem hagynak nyomot, miután eltávolítod őket. Több féle műanyag fólia létezik: a fényes és a matt. Emellett a műanyag fóliák általában olcsóbbak, mint az üvegfóliák, azonban rövidebb az élettartamuk. Ha nem tudsz annyira vigyázni a telefonodra, és nagy az esélye, hogy leejted pl. fesztiválokra jársz vagy edzel vele, vagy egyszerűen pörgős életet élsz, lehet, hogy a műanyag fólia a jó választás számodra, hiszen könnyebben cserélhető, ha megsérül. Az üvegfólia “betörhet”, tehát ha leejted a telefonod, ugyan a képernyődnek semmi baja sem lesz, a fólia megreped, így esztétikailag zavaró lehet.

Mit tegyek, ha már megsérült a képernyőm? Úgy is tudok rá fóliát tenni?

Amennyiben sérült a képernyőd, hozd el szervizünkbe, és mi alacsony áron megjavítjuk neked! A megjavított képernyőre pedig természetesen díjmentesen felhelyezzük azt a fóliát, amely tökéletesen illik a telefonodra.

Áfa tartalom: 27%