❗️ Megérkeztek végre a Pods Pro és a Remax 10 fülesek!🎧 Siess, mert elkapkodják❗️Add le a rendelésed még ma❗️Sosem látott kedvezmények minden apple termékre: Macbookra, iPad-re, Apple Watchra is!
PoPhone ár: 5 990 Ft

UV flexibilis fólia

UV flexibilis fólia

Csekkolj le még több képet a termékről!
Csekkold le a termékleírást is!

UV flexibilis fólia


iPhone típus választás

iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone SE (2016)
iPhone 6s
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE (2020)
iPhone X
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone XS
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 Mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 15
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Max

PoPhone ár: 5 990 Ft


Kosárba rakom

Kosár tartalma

A kosarad jelenleg üres.😢
Aktiválás

Kosár összegzése

Termékek végösszeg
0 Ft
Aktivált kupon(ok)
Szállítási költség
A pénztárnál
Teljes végösszeg
A pénztárnál

Irány a pénztár

Neked ajánljuk még

UV flexibilis fólia leírás

UV Flexibilis Fólia - Rugalmas Védelem és Stílus a Kijelződnek

A UV Flexibilis Fólia egy forradalmian új megoldás, amely a kijelzővédelem terén tűnik ki. Nem csupán az iPhone készülékekre korlátozódik, hanem egyedi méretre vágva szinte bármilyen készülékhez alkalmazható. Ezt a fóliát nem csupán a védelem érdekében, hanem a stílus és az egyediség jegyében alkottuk meg.

Főbb Paraméterek és Opciók

 

  1. Rugalmas Anyag: A UV Flexibilis Fólia speciális, rugalmas anyagból készül, ami lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülék kijelzőjéhez, beleértve a hajlított vagy egyedi formájú kijelzőket is.

  2. UV Szűrő Réteg: A fólia tartalmaz egy beépített UV szűrő réteget, amely csökkenti a káros UV sugárzás hatásait, és ezzel hozzájárul a kijelző hosszabb élettartamához.

  3. Magas Felbontás és Tiszta Megjelenés: A fólia átlátszó és kiváló minőségű, így nem befolyásolja a kijelző színhűségét és felbontását, biztosítva a kristálytiszta megjelenést.

  4. Bővíthető Vágás: A fólia egyedi méretre vágható, így nem csak a legelterjedtebb készülékekre alkalmazható, hanem bármilyen méretű és alakú kijelzőhöz igazítható.

  5. Antibakteriális Bevonat: A fólia speciális antibakteriális bevonattal rendelkezik, ami segít megelőzni a kijelzőn való baktériumok és mikroorganizmusok elszaporodását.

Miért Éri Meg Megvásárolni a UV Flexibilis Fóliát?

  1. Univerzális Kompatibilitás: Mivel egyedi méretre vágható, alkalmazható szinte bármilyen okostelefon, tablet vagy egyéb kijelzővel rendelkező eszközre.

  2. Rugalmas Védelem: A rugalmas anyag lehetővé teszi a fóliának, hogy illeszkedjen a készülék kijelzőjéhez, beleértve a hajlított és görbült kijelzőket is, biztosítva a teljes körű védelmet.

  3. Stílus és Egyediség: A fólia nem csak védelmet nyújt, hanem lehetőséget ad a személyre szabásra és a készülék egyediségének kiemelésére.

  4. Egészségvédelem: Az antibakteriális bevonat és az UV szűrő réteg hozzájárul a felhasználó egészségének és készüléke hosszabb élettartamának megőrzéséhez.

  5. Egyszerű Telepítés: A fólia könnyen felhelyezhető, és nem hagy maradandó nyomokat vagy ragasztómaradványokat a kijelzőn.

A UV Flexibilis Fólia tehát nem csupán egy védelmi réteget nyújt, hanem egy olyan megoldást, amely ötvözi a stílust, egyediséget és az egészségvédelmet a modern eszközök használói számára.